Selecteer een pagina

MARKETING

marketing

DE KRACHT VAN DEZE GOUDVIS IS NU AL 437,5% 🏋️

Deze marketing goudvis is bijzonder dan je denkt en heeft dingen waar hij beter in is dan mensen.

Hij heeft bijvoorbeeld de eigenschap dat hij een aandachtsspanne heeft van 9 seconden. De mens heeft een gemiddelde aandachtsspanne van maar seconden.

437,5% KAN IK OOK VOOR JOU REALISEREN! ✔️

Je zal nu wel denken wat heeft dat er nou mee te maken. Nou eigenlijk helemaal niks. Maar wat wel belangrijk is is dat deze goudvis er wel voor heeft gezorgd dat ik inmiddels al ongeveer 35 seconden jouw aandacht heb! Dat is een verlenging van 437,5% ! 

437,5% KAN IK OOK VOOR JOU REALISEREN! ✔️

OUT OF THE BOX MARKETING

marketing

We gaan op zoek naar jouw goudvis!

 

Marketing voegt waarde toe aan een product. Dit wordt gedaan zodat je het product/dienst zoveel mogelijk verkoopt. Het klink allemaal heel erg verkoop gericht, en dat is het ook! De manieren waarop je marketing gaat doen is verschillend van het product/dienst dat je wilt gaan verkopen. Heb je al een idee? En wil je daar gewoon eens over sparren dan hoef je maar 1 ding te doen en mij even bellen. Samen gaan we bekijken hoe we het gaan aanvliegen! We zetten in op SEO en Marketing 

Imagine a box, and forget it!

marketing

MARKETING IS HERKENNING

marketing

Zorg voor herkenning.

Nog een belangrijk punt voor marketing is : Herkenning. Als je herkenning kan creeeren bij je lezers dan blijf je hangen. Hoe je herkenning kan krijgen is voor iedereen weer anders. Het belangrijkste is dat wij voor JOU op zoek gaan naar de juiste herkenning eigenschappen.

marketing

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN

De laatste fase op de website is misschien wel jouw 1e fase van je bedrijf. Wil je kostenloos eens zitten samen en sparren over wat de mogelijkheden zijn ? Ik hou van koffie en praten dus dat komt helemaal goed. Heb je mijn pagina met uitleg over SEO al gezien?

7 + 10 =