Selecteer een pagina

Anouska van Tol – #1 Moedercoach

Anouska van Tol – Online Leeromgeving

Website ontwerp

Anouska is een moedercoach, dat wil zeggen dat ze moeders helpt die het zwaar hebben. Voor Anouska heb ik de website mogen maken. Toen deze online ging nadat deze helemaal SEO geoptimaliseerd is, is het zeer succesvol geworden. Na meerdere workshops te hebben gegeven is Anouska (net als vele mede ondernemers) geraakt door de Coronacrisis. Dit betekende voor een coach natuurlijk bijna een ondergang. Je bent juist veel met andere mensen bezig. Vanuit dat oogpunt hebben we een online leeromgeving mogen ontwikkelen en implementeren. 

De online leeromgeving is zo ontwikkeld dat klanten via de website : https://www.anouskavantol.nl doorgelinkt worden naar https://www.anouskaonline.nl . Op haar homepage kunnen de trainingen bekeken worden en de klanten kunnen de informatie tot zich nemen. Op het moment dat ze geinteresseerd zijn in de training dan gaan ze naar de Academy om daar het product aan te schaffen, inloggegevens aan te maken, betalen via iDeal, en ze kunnen direct aan de slag. De training is zo opgebouwd dat moeders op een leuke manier kunnen veranderen.

 

Anouska staat langs de zijlijn en kan alle vragen beantwoorden die de moeders hebben. 

 

Door deze online ontwikkeling hebben we van de corona crisis gebruik gemaakt om een proces te versnellen. Dit was namelijk al een belangrijk punt op de wensenlijst.

Heb je misschien ook zin om samen een online trainingsprogramma op te bouwen? Of jouw website conversiegericht op te bouwen? Stuur dan nu een bericht en laten we eerst even kennismaken.

7 + 3 =