Selecteer een pagina

SEO – SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

SEO. DE NIEUWE STANDAARD VOOR JE WEBSITE

Als je wilt verkopen, opvallen, je verhaal vertellen. Dan moet je SEO in orde zijn. 

Je wilt toch niet dat je concurrent boven jou staat op Google!? 

Hoog komen in Google hangt van veel factoren af

Als je website er mooi uit ziet, wil dat niet zeggen dat automatisch hoog in Google komt. Om hoog te komen in Google moet je vooral een meerwaarde zijn op het internet. Je moet een toegevoegde waarde heben. En als je die toegevoegde waarde kan aantonen (door bijvoorbeeld erkenning te krijgen van grote websites) dan kom je iedere keer weer een stukje hoger.

Hoog komen in Google hangt van veel factoren af

WAT IS SEO?

seo

SEO is onmisbaar 

SEO betekend Search Engine Optimization. Dat houdt eigenlijk gewoon in Optimalisatie voor de zoekmachines. Klinkt allemaal wel leuk maar wat betekend dat nou? Op de backend van de website staan heel veel teksten. Dat is eigenlijk het enige wat Google kan lezen. Google moet namelijk alles indexeren en dat doen crawlers. Een soort robotjes die door het web heen vliegen en alle informatie tot zich nemen en dit vertalen naar de relevantie van je website. Hoe relevanter je bent, hoe hoger je in Google komt.

 

Maar hoe wordt je nou echt relevant voor Google?

seo

WAAROM IS SEO ZO BELANGRIJK

seo

SEO is heel belangrijk voor organische zoekers 

Iedereen zit tegenwoordig op google. Nou ja zoals ik al eerder zei een groot percentage van de Nederlandse bevolking begint hun zoektocht op Google. Tegenwoordig worden de zoekopdrachten steeds langer, dit is iets om ook rekening mee te houden op je website. Je vraagt bijvoorbeeld een heleboel dingen aan Siri en die zet die term in 1 keer als zoekopdracht voor Google. Hier moet je op inspringen.

seo

GEEF ALLES UIT HANDEN EN LEUN ACHTEROVER

SEO is een vak apart. Het is niet iets wat je er zomaar bij doet. Dit is iets waar je wel in thuis moet zijn!

Ik wil je graag alles uitleggen onder het genot van een kopje koffie.

Heb je al op de online marketing pagina gekeken?

6 + 10 =